Guatemala SHB Antigua Pastores

Guatemala SHB Antigua Pastores

Guatemala SHB Antigua Pastores

Cafea boabe prajita 100% arabica Guatemala SHB Antigua Pastores, prajire medie. 500g

   

00000036

44,75 lei

Adauga in Cos

Acceptam carduri
Acceptam carduri

More info

Este considerata a fi cea mai buna cafea premium cultivata inGuatemala,Antiguaeste cunoscuta pentru ca expune toate calitatile cafelei cultivata inGuatemala, avand un corp plin si un gust picant, care este adesea foarte bogat, chiar si catifelat.

Cafeaua Guatemala Antigua este o cafea cultivata la altitudini de la 1400  pana la 1700 de metri in cazul in care temperaturile variaza de intre 19 si 22 grade Celsius. Precipitatiile din aceasta regiune sunt de obicei intre 800 mm si 1200 mm anual cu o umiditate care ramane relativconstantain jurul valorii de 65%.

... despre cafeaua „arabica”
Cafeaua arabica este cultivata la altitudini mari, boabele sunt mai tari in comparatie cu boabele altori soiuri, gustul cafelei fiind mai fin si mai aromat. Este important de stiut ca nivelul de cofeina al acestei cafele este de trei ori mai mic decat al cafelei robusta. Astfel consumatorul are impresia ca bea o cafea mai tare datorita faptului ca are o aroma mai rafinata si un gust mai intens. Concentratia redusa de acizi permite consumarea ei si de catre persoanele cu probleme gastrice. Gustul cafelei arabica persista mult timp dupa consumare.