Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi o mai buna experienta de navigare, un continut optimizat si pentru analiza traficului. Cookie-urile sunt proprii si ale terte parti, precum retele sociale, de publicitate sau servicii de analiza a informatiilor. Prin continuarea navigarii pe site sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.Informatii suplimentare despre cookie-uri, inclusiv setarea sau dezactivarea acestora, gasiti in Politica de cookieInformatii legate de Protectia datelor cu caracter personal gasiti in Politica de confidentialitate GDPR

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Ceaiuri

Ceaiul este o bautura obtinutí prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis (L.). In functie de gradul de oxidare a frunzelor, cele patru tipuri principale de ceai sunt: ceaiul alb, ceaiul verde, ceaiul oolong și ceaiul negru. Compozitia chimicí a ceaiului variazí in functie de recolta, conditii pedoclimatice si metoda de prelucrare; dintre componenti amintim: teina (alcaloid asemanator cu cel care se gasete in cafea, mate si nucile de cola), tanin si uleiuri volatile. Productia mondiala de ceai este estimata la circa 3,15 milioane de tone anual. Termenul ceai desemneaza si infuziile din alte plante decat Camellia sinensis, cum ar fi mate (Ilex paraguarensis), lapacho (Tecoma curialis), rooibos (Aspalathus linearis), condimente, menta, musetel, fructe uscate etc. (sursa: Wikipedia)

Subcategorii

Sunt 67 produse.

Se afiseaza 1-12 din 67 produs(e)

Filtre active