Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi o mai buna experienta de navigare, un continut optimizat si pentru analiza traficului. Cookie-urile sunt proprii si ale terte parti, precum retele sociale, de publicitate sau servicii de analiza a informatiilor. Prin continuarea navigarii pe site sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.Informatii suplimentare despre cookie-uri, inclusiv setarea sau dezactivarea acestora, gasiti in Politica de cookieInformatii legate de Protectia datelor cu caracter personal gasiti in Politica de confidentialitate GDPR

SemiramiS

   Cafeaua de specialitate SemiramiS, proaspăt prăjită este o cafea de înaltă calitate, atent selecţionată și prăjită de curând pentru a-i menține prospețimea și profilul complex de arome. "De specialitate" înseamnă că boabele de cafea sunt evaluate și clasificate de către experți, adesea scorând peste 80 de puncte pe o scală de 100 potrivit standardelor Specialty Coffee Association.

   Iată câteva aspecte importante despre cafeaua de specialitate proaspăt prăjită:

1. **Selecția boabelor**: Cafeaua de specialitate este adesea obținută din surse etice, unde fermierii sunt plătiți corect pentru recolta lor. Boabele sunt selectate cu grijă pentru calitate și caracteristici specifice de aromă, corp și aciditate.

2. **Procesul de prăjire**: Prăjirea este esențială pentru a dezvălui aroma complexă a boabelor de cafea de specialitate. Prăjirea proaspătă asigură că toate uleiurile și aromele naturale sunt conservate. Prăjitorii de cafea specialitate pot varia prăjirea de la ușoară la medie sau închisă, în funcție de profilul dorit.

3. **Data prăjirii**: Cafeaua de specialitate proaspăt prăjită va avea adesea data prăjirii imprimată pe ambalaj, iar consumatorii sunt încurajați să consume cafeaua la scurt timp după aceasta, ideal într-o perioadă de o lună, pentru a se bucura de cea mai bună experiență de gust.

4. **Modul de preparare**: Pentru a aprecia pe deplin calitatea cafelei de specialitate proaspăt prăjită, se recomandă utilizarea metodelor de preparare care permite controlul peste variabile precum temperatura apei, timpul de infuzie și granulația măcinării. Exemple includ pour-over, Aeropress, French press, și espresso.

5. **Păstrarea**: Pentru a păstra prospețimea, cafeaua de specialitate proaspăt prăjită ar trebui păstrată în ambalaje ermetice, într-un loc răcoros și uscat, departe de lumină și oxigen care pot altera uleiurile esențiale ale cafelei și pot duce la pierderea rapidă a aromei și gustului.

   Prin consumul de cafea de specialitate proaspăt prăjită, iubitorii de cafea pot experimenta o gamă largă de gusturi și arome, care variază de la ciocolată și caramel până la fructe de pădure și note florale, oferind o experiență mult mai bogată decât cea a cafelei comerciale standard.

SemiramiS

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active