Produse
Subcategorii
-
Cafea
Alaturi de soiul si originea cafelei, procesul de prajire intregeste buchetul de arome evidentiindu-i calitatile si facand distinctia intre sortimente.
Daca in mod obisnuit o cafea achizitionata din supemarket este prajita si ambalata de cateva luni, interval in care produsul isi pierde semnificativ din calitati, cafeaua SemiramiS este proaspat prajita, macinata la cerere si ambalata in cantitatea comandata.
-
Ceaiuri
Ceaiul este o bautura obtinutí prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis (L.). In functie de gradul de oxidare a frunzelor, cele patru tipuri principale de ceai sunt: ceaiul alb, ceaiul verde, ceaiul oolong și ceaiul negru. Compozitia chimicí a ceaiului variazí in functie de recolta, conditii pedoclimatice si metoda de prelucrare; dintre componenti amintim: teina (alcaloid asemanator cu cel care se gasete in cafea, mate si nucile de cola), tanin si uleiuri volatile. Productia mondiala de ceai este estimata la circa 3,15 milioane de tone anual. Termenul ceai desemneaza si infuziile din alte plante decat Camellia sinensis, cum ar fi mate (Ilex paraguarensis), lapacho (Tecoma curialis), rooibos (Aspalathus linearis), condimente, menta, musetel, fructe uscate etc. (sursa: Wikipedia) -
Ciocolata
Sunt puţini oameni în lume cei care nu iubesc ciocolata, măcar într-una din formele sau aromele ei. Este unul dintre cele mai consumate dulciuri şi chiar şi la mii de ani de la apariţia ei, ciocolata naşte pasiuni printre pofticioşi şi ne face dependenţi de aromele ei fantastice.
-
Aparate cafea
-
Accesorii
-
Barista
-
Bauturi din cereale
Cicoarea are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății, dovedite științific.
Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimuleaza digestia și reduce valoarea nutritică a hranei.
Cel mai important beneficiu pe care îl aduce este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator al cafelei, de aceea, de mulți ani cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea.